top of page

Kom meer te weten over de verschillende workshops en book jouw plaats in mijn agenda!

GLAS IN LOOD - TIFFANY

IMG-8781.jpg

Suncatchers zijn kunstwerken ‘glas in lood’.
Tijdens deze workshop maken we een suncatcher met de Tiffany techniek.
We ontwerpen aan de hand van geometrische sjablonen een patroon. daarna snijden we het patroon uit in glas. Slijpen en solderen zijn de volgende stappen.
Er zijn verschillende sjablonen en kleuren glas om uit te kiezen.

MINI TIFFANY & HOTPOT

IMG-2358.jpg

Ken je glas in lood ramen? Dat kunnen we ook in het mini maken en aan een ketting hangen! Dit uiteraard met loodvrij materiaal!
We maken eerst een ontwerp, er liggen enkele voorbeelden om in gang te geraken. Nadien gaan we ons glas snijden en schuren om ze dan aan elkaar te solderen met een oogje aan voor voor je ketting!

STRIPES AND CURVES

IMG-2423.PNG

Deze trendy eenvoudige schilderijen kan jij ook maken! Volg deze workshop en ga naar huis met een prachtig zelfgemaakt werk van 40 op 60. Er wordt een korte uitleg gegeven over de materialen en kleurtechnieken en dan ga je nadien zelf aan het werk! Even laten drogen en ophangen maar!

EPOXY SCHILDERIJ

12v.jpg

Maak je eigen epoxy schilderij! Je kiest zelf 4 kleuren. Na een korte uitleg over verschillende technieken gaan we van start! Hier kan je je helemaal laten gaan, behalve de kleuren en de technieken vloei je mee met het materiaal en weet je pas op het einde hoe alles er uit zal zien. Een week later kom je even terug voor de afwerking en kan het mee naar huis!

EPOXY LANDACHAP

IMG-2465.PNG

Maak zelf je eigen stukje paradijs! Samen bekijken we alle materialen en nadat je gekozen hebt gaan we van start! we maken een strand met al het materiaal die jij mooi vindt en gieten dan het “water” erbij en zorgen voor mooie golven erin en dan moet het enkel nog drogen!
Een week later kom je even terug voor de afwerking en kan jouw stukje mee naar huis!

INSECTEN OPZETTEN

IMG-8891.jpg

Maak je graag je eigen wonderkamer thuis? Start dan met het opzetten van insecten. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met een vlinder waarmee je kan oefenen. Nadien zet je een mooie vlinder op die je met je materiaal mee naar huis neemt. Na de vlinders gaan we ook een kever opzetten.

Workshops: Careers
bottom of page